Om mig

Jeg hedder Janne Hovgaard Rasmussen og har gennem de sidste 15 år specialiseret mig i at hjælpe børn, unge, voksne og familier hen mod bedre trivsel.

Jeg er Certificeret Bodynamic Psykoterapeut (MPF), Theraplay Terapeut og Zoneterapeut, og jeg tilbyder individuel terapi og familieterapi med et neuroaffektivt og kropsorienteret afsæt i min praksis i Næstved eller Præstø.

Jeg arbejder helhedsorienteret med nærvær omkring og inddragelse af både tanker, følelser og krop, da de lag i os er indbyrdes forbundne og påvirker hinanden gensidigt.

Janne Hovgaard Rasmussen

Uddannelse

2021

2019

2018

2017

2015-16

2010-14

2008

2000

1998-99

Neuroaffektiv Analyse m. certificering v/ Susan Hart og Marianne Bentzen | Theraplay, Trin 2 | Theraplay Danmark

Theraplay, Trin 1. | Theraplay Danmark + Igangsat certificeringsproces Pædagogisk massage v/Noomis Hjerneakademi

Certificeret Bodynamic Terapeut | Bodynamic Danmark | Selvskade blandt unge v/ Susan Hart, Bo Møhl og Naomi Halpern

Supervisorkursus hos Bodynamic International | Angstkursus v/Henrik Rose | Stressless Massage Terapi v/ Lone Klingenberg

Uddannelse i Choktraumeterapi hos Bodynamic Int. | Mindfulness i et neuroaffektivt perspektiv v/Marianne Bentzen

Uddannelse til psykoterapeut hos Bodynamic International

Uddannet folkeskolelærer

Uddannet zoneterapeut

Personlighedspsykologi og psykiatri, Københavns Universitet.

Når du har taget beslutningen om at gå i terapi, har du også taget det første skridt mod en hverdag, hvor du tør se livet i øjnene og tackle det på en ny og anderledes måde
Janne Hovgaard Ramsussen
Livzonen

Jeg modtager løbende supervision (almen supervision hos Michael Gad), deltager i relevant efteruddannelse og kurser og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), hvilket er din garanti for overholdelse af etiske retningslinjer samt en godkendt og professionel terapeutisk uddannelse.   

Jeg har en baggrund som folkeskolelærer og har en solidt forankret viden og erfaring med at finde frem til den helt rette nænsomme og kærlige støtte og hjælp til børn og unge med forskellige udfordringer, “diagnoser” og/eller tegn på mistrivsel.

Jeg har særlig viden om og såvel personlig som behandlingsmæssig erfaring omkring spiseforstyrrelser og fra 2017-2018 arbejdet frivilligt i LMS (Landsforeningen Mod Selvskade & Spiseforstyrrelser) med zoneterapi kombineret med samtale/rådgivning.  Jeg har udgivet romanen “Blandt kanindræbere” – en delvist selvbiografisk brevroman om at komme ud af spiseforstyrrelsen bulimi. 

Lad mig hjælpe dig videre

Jeg ønsker at bidrage til din mulighed for at leve et tilfredsstillende liv og være lige, som du er. Er du nysgerrig på, hvordan vi sammen kan nå dertil, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Hvor kan du finde mig?